Jachtzwaard (antiek)

Jachtzwaard

€ 90,00 Bekijk product
Jachtzwaard (antiek)
Pulsar Digisight N550 night vison scope
Bayonet ak47

Accessoires / diversen

Mars model Tell luchtbuks
Blitz 54 luchtbuks
Haenel 310 kermis buks

Luchtdruk

Lee Enfield MK4 no 1
Mosin Nagant Fins (onklaar)
CZ 858 (onklaar)

Onklaar/Demil wapens

Wetswijziging EU verordening.

Per 28 Juni 2018 werd EU-verordening 2015/2403 aangepast.

Wat betekend dit?

  • Vanaf dat moment bestaan er extra eisen voor het onklaar maken van wapens.
  • Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de trekker de hamer niet meer mag kunnen bedienen, waardoor droog afvuren niet meer mogelijk zal zijn.
  • Alle wapens welke voor deze datum onklaar gemaakt zijn en voorzien zijn van een EU certificaat mogen blijven zoals ze zijn.
  • Alle wapens die na 28 Juni 2018 onklaar gemaakt zijn zullen op de nieuwe wijze onklaar gemaakt zijn.

Voor alle wapens welke reeds in bezit zijn veranderd de wettelijke status NIET. Men mag ze gewoon houden zoals ze zijn. (bezit en verkoop blijft legaal)

Wij hebben nog een redelijk assortiment met wapens welke volgens de huidige regeling onklaar gemaakt zijn en dus kunnen spannen en droog afvuren.

Wij kunnen deze gewoon verkopen zolang de voorraad strekt. (OP=OP)

Wij kunnen na 28 Juni niet opnieuw dit soort onklaar gemaakte wapens inkopen of onklaar laten maken op deze wijze.

 

Wilt u de gehele verordening zelf inlezen dan kan dat via onderstaande link

EU-verordening 2018/337

 

Oplichting via Marktplaats.

Regelmatig verschijnen op www.marktplaats.nl foto’s en advertentie teksten afkomstig van onze website. Deze advertenties zijn echter niet van ons. Oplettende klanten attenderen ons hierop waarvoor dank. Het is niet geheel duidelijk wat de adverteerder beoogd, het vermoeden bestaat dat er sprake is van poging tot oplichting. De adverteerder opereert onder verschillende namen, waaronder Jos, Janssen, en WHW.

Wij willen op deze wijze onze klanten waarschuwen voor dit soort advertenties. Wapenhandel Wagemakers VOF adverteert niet op particuliere websites zonder dat wij daarbij onze volledige naam en contact gegevens vermelden. Merkt u een advertentie op welke afkomstig lijkt van ons, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het bekende telefoon nummer, whats-app of via het contact formulier van de website.

Wij stellen het bijzonder op prijs als oplettende klanten ons attenderen op deze activiteiten. Wij proberen op dit moment zo veel mogelijk kopiën van dit soort advertenties te bemachtigen om bij een lopende aangifte tegen deze persoon te voegen. Merkt u een advertentie op of heeft u contact gehad met de adverteerder dan stellen wij het zeer op prijs als u ons kunt voorzien in kopiën van deze correspondentie.

Marktplaats is door ons verschillende malen aangeschreven over deze situatie, echter zonder blijvend resultaat.

Bent u daadwerkelijk slachtoffer geworden van deze oplichter dan is het raadzaam contact met ons op te nemen en u te voegen in de aangifte.

 

ONKLAAR MAKEN / DEACTIVEREN

In 2016 waren wij de eerste partij in Nederland welke voor zijn klanten deze service kon aanbieden.

Ondertussen hebben wij ons hierin ruim gespecialiseerd en naamsbekendheid hierin opgebouwd.

Onklaar maken

AANKOOP WAPENS

Heeft u één of meerdere wapens te koop klik dan op onderstaande knop om uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op

Formulier

VRIJGESTELDE WAPENS

Vanaf de start van de onderneming zijn wij gespecialiseerd in antieke vrijgestelde vuurwapens. Wij hebben hierin een grote expertise opgebouwd en beschikken over een ruim aanbod vrijgestelde wapens. Wij kunnen voor u “vrijstellings” certificaten afgeven bij uw wapen. .

Vrijgestelde vuurwapens